Добавете имот
Вашият резултат

СПА Апартамент за продажба

105,000 лв.
местност Бетоловото - Църнако, к-с Пирин Голф и Кънтри Клуб, ,
Добави в любими
747
Видео

Пирин Голф и Кънтри Клуб комплекс е изграден върху 150 хектара в живописната Разложка котловина, където се срещат трите планини Рила, Пирин и Родопи, и в непосредствена близост до ски център Банско. Петзвездният комплекс предоставя целогодишна възможност за спорт, ваканция и релакс, като включва две голф игрища: Ян Уузнам с 18 дупки и Пирин пайн с 5 дупки, голф академия, клуб на голфъра, ваканционна зона, състояща се от квартали с разнообразни типове жилища с отлична инфраструктура, комуникации и архитектура, търговски комплекс с тематични ресторанти и лежерни барове, петзвезден хотел, Спа център и ски център през зимата.
”Пирин Голф и Спа” хотел е разположен на север от главния панорамен път и граничи с 14-та дупка от игрището IanWoosnam. Той е проектиран като архитектурен ансамбъл от 4 сгради в алпийски стил, свързани помежду си с топли и слънчеви коридори. Външното пространство е оформено със зелени площи, алеи и градини.
Част от ансамбъла е „Пирин Голф Хотел и Спа” 5* с около 80 хотелски стаи, както и обширния СПА център на комплекса. Освен големият вътрешен басейн, на разположение на гостите са 3 външни басейни, специална външна зона за релакс и отделно пространство за семействата с деца, където е изграден кът за игри.
Трите западни части представляват АпартХотел с 220 ваканционни апартамента, наричани ”спа апартаменти”.
Те са завършени в унисон със стила на хотелската част. Предимствата на имотите се изразяват в: собствен вход и 24-часова охрана и наблюдение; безплатен паркинг; директна връзка със СПА центъра на комплекса; уредени и топли общи пространства, с кътове за билярд, меки мебели и изкуство; директна връзка с ресторантите, лоби-баровете и спортния център, които са част от петзвездния хотел.
Студията се състоят от спалня, дневен кът и кухненски бокс баня с тоалетна и тераса. Предлагат се напълно обзаведени с оборудван кухненски бокс. Разпределението на вътрешното пространство е сходно като площта им варира от 44 кв.м до 82 кв.м, а цени от 55 000 ЕU до 89 000 ЕU.

Адрес: местност Бетоловото - Църнако, к-с Пирин Голф и Кънтри Клуб
Град:
Област :
Пощенски код: 2770
Държава : България
ID на имота: 19104
Цена : 105,000 лв.
Квадратура на имота: 45 м2
Стаи: : 1
Спални : 1
Бани : 1
Година: 2011
Гаражи: 1
Конструкция: Тухла
Етаж: 5
agent-images

Даниелa Асенова

0035974798680
0887555216
salesoffice@piringolf.bg

Пишете ми