Добавете имот
Вашият резултат

Политика за защита на личните данни

За нас защитата и сигурността на нашите клиенти и потребители и спазването на законовите рамки е съществена част от принципите за защита на личните Ви данни.

КРЕСОН ГРУП ЕООД е търговско дружество, регистрирано в Tърговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК 201524402, със седалище и адрес на управление: гр. София, район Красна поляна, ж.к. Красна поляна – 2, ул. „Сирма Войвода“ No 16, тел.: 0895 686 008, Електронна поща: gchaev@gmail.com.

Компетентният надзорен орган е Комисия за защита на личните данни (КЗЛД):

  • Адрес: София 1592, бул. Проф. Цветан Лазаров 2
  • Телефон: +359 2 915 3 518
  • E-mail: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
  • Уеб сайт: www.cpdp.bg

Настоящата Политиката за поверителност има за цел да Ви предостави информация за това какви действия се извършват с личните данни, които предоставяте на КРЕСОН ГРУП ЕООД (наричано нататък Imoti24), а именно:

  • Какви лични данни събираме и обработваме?
  • Каква е целта на тяхното събиране?
  • По какъв начин обработваме личните Ви данни?
  • За какъв срок съхраняваме предоставените лични данни?
  • С кого споделяме тези лични данни?
  • Какви са Вашите права относно предоставените лични данни?
  • Какви видове „бисквитки“ използваме?
  • Каква защита използваме?

Лични данни

Потребителски профил – Регистрацията се извършва лично и доброволно. Част от данните, които се изискват са задължителни (имена, e-mail), а останалите се попълват единствено по желание на потребителя. В сайта има 2 типа профили – на агенция за недвижими имоти и на физическо лице. Когато профилът е на физическо лице, се събират следните лични данни:

  • Имена – изискват се за представяне на потребителя във връзка с обявените от него имоти.
  • E-mail – изисква се за връзка с него от страна на потенциалните му клиенти. Необходим е и за достъп до профила му в комбинация с парола, който той въвежда и се задължава да не предоставя на трети страни с оглед на сигурността на профила му.
  • Телефон – може да бъде предоставен от лицето за връзка с него от страна на потенциалните му клиенти.
  • Снимка – не е задължителна и може да бъде изтрита от потребителя по всяко време от личния му профил.
  • Местоположение – въвежда се доброволно.

Данните са публично видими и предоставянето им от страна на потребителя е доброволно. Съхраняват се за целия период на поддържане на акаунта, като при желание от страна на потребителя, се изтриват окончателно. Данните от профила не се предоставят на трети страни.

Коментари – в Блог секцията могат да бъдат публикувани коментари. За целта е необходимо попълването на име и e-mail, като e-mail адресът не се вижда публично. Необходими са за идентифициране на коментиращия пред системата. Използват се единствено за дискусиите в блога и не се предоставят на трети страни.

Конктактна форма – Данните, събирани чрез формата за обратна връзка (Име, Фамилия, Е-mail), служат единствено, за да отговорим на вашите запитвания. Те са конфиденциални, не се използват с други цели и не се споделят с трети страни.

Контактна форма за връзка с агенциите за недвижими имоти и лицата публикували обяви в сайта. Данните от нея не се събират от imoti24.bg, но се предоставят на лицата, които са публикували съответната обява. Те служат единствено за осъществяване на контакт между продавачи и купувачи на недвижими имоти.

imoti24.bg предоставя платформата си за ползване във връзка с обяви за имоти и не е посредник в договорките между потребителите, използващи платформата.

Как Ви уведомяваме за промяна на нашата Политика за поверителност?

Лични данни са всяка информация и данни, които могат да идентифицират физическо лице, пряко или непряко. Обработването на лични данни включва събиране, съхранение, унищожаване, предаване, коригиране, актуализиране, изтриване, унищожаване и всички други действия, които се извършват с Вашите лични данни.

В настоящия сайт не се създават лични профили и не се събира информация за всеки потребител персонално. Личните данни се събират единствено чрез Контактната форма в сайта. Личните данни които се събират са Име, Фамилия, Телефонен номер, Е-mail.

Може да се свържете с длъжностното лице по защита на личните данни на GCH DIGITAL на следните контакти: Адрес: гр. София, район Красна поляна, ж.к. Красна поляна – 2, ул. „Сирма Войвода“ No 16, тел.: 0895 686 008, e-mail: office@gchdigital.com.

Цел за събиране на личните данни

Събраната информация се обработва единствено с цел предоставяне на искани от Вас услуги, чрез подадени запитвания, както и за осъществяване на връзка с Вас, като наши клиенти.

Повече информация относно условията за ползване на интернет страниците може да откриете в Общите условия.

Начин за обработка на лични данни

Съгласието за използване на бисквитки от страна на потребителя се осъществява посредством кликане на бутон „ОК“ на изскачащ банер в сайта, уточняващ използването им и посочващ линк към настоящата страница за Политика за личните данни.

Срок на съхраняване на личните данни

Срокът на съхранение на личните данни събирани чрез Контактната ни форма е 1 (една) година, считано от попълване на тази форма.

Предоставяне на личните данни на трети лица

Ние не предоставяме личните Ви данни без Вашето изрично съгласие на трети лица.

Права на потребителите

Като Потребители можете да упражните следните права:

  • Правото на достъп до личните данни, които се обработват и правото да получите копие от тях;
  • Право да искате коригиране, в случай че установите неточности или необходимост от актуализация на личните Ви данни;
  • Право да искате блокиране на личните Ви данни или ограничаване на обработката на лични данни, в определените от закона и Регламента случаи;
  • Право да искате заличаване на личните Ви данни, в случай че са налице условията за това;
  • Правото да отправите жалба или молба за защита на правата Ви пред Комисия за защита на личните данни, в случай че са налице предпоставките за това.

Можете да упражните всички права по всяко време на обработване на личните Ви данни чрез изпращане на писмено заявление, подписано от Вас, на адрес: гр. София, район Красна поляна, ж.к. Красна поляна – 2, ул. „Сирма Войвода“ No 16, e-mail: office@gchdigital.com, тел.: 0895 686 008.

Бисквитки (Cookies)

Бисквитките (Cookies) са пакет информация, изпратен от уеб сървър към Интернет браузър, а след това връщан от браузъра всеки път, когато той получи достъп до този сървър. Има различни видове бисквитки. Те са с различна валидност, като минималната е само до края на сесията, а максималната е в срок от 3 години, а управлението им се извършва чрез настройките на браузера на потребителя.

Повече информация за бисквитките и тяхното управление можете да намерите на следният линк:

Нужно е да ви предупредим, че отказът от бисквитките може да доведе до намаляване на функционалностите на уеб сайта, както и до влошаване на качеството на услугата, която предоставяме чрез него.

Инструменти за статистика и ремаркетинг

Google Analytics – инструмент на Google Inc, благодарение на който ние получаваме статистика за посещаемостта на сайта си, а вие – единствено релевантни реклами. Информацията, която получаваме не е достатъчна, за да ви идентифицираме като физическо лице, но на базата на нейното събиране, все пак можете да бъдете персонално идентифицирани от Google Inc. Информацията се пази в продължение на 26  месеца, след което се изтрива автоматично.

Ако желаете да се откажете да бъдете проследявани от Google Analytics глобално от всички сайтове, можете да го направите чрез посочения линк – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Длъжни сме да ви предупредим, обаче че това няма да спре рекламите, които виждате, а само ще ги направи по-нерелевантни, което означава и все по-малко полезни за вас самите.

Модул за споделяне в социалните мрежи – чрез него сайтът не събира лични данни, но могат да послужат за събиране на данни за потребителското поведение от компаниите-собственици на съответните социални мрежи – Facebook, Twitter, Google+, Pinterest. Настройките за персонализирани реклами се извършват в потребителския профил в съответната мрежа:

  • Facebook – https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen
  • Twitter – https://twitter.com/privacy)
  • Google+ – http://www.google.com/policies/privacy
  • Pinterest – https://www.pinterest.com/settings/

Защита

Криптиране – За да защитим Вашите лични данни от злоупотреба от трети страни, информацията подадена от вас е в криптирана форма посредством SSL (Secure Socket Layer) протокол. Можете да се уверите в това по наличието на зелено с катинарче в прогрес бара на браузера ви и по това, че URL адресът започва с „https“.

За всякакви въпроси относно използването на лични данни и тяхната защита или за оттегляне на съгласието за обработката им, се свържете с нас на следния имейл: office@gchdigital.com

  • Търсене

    0 лв. до 1,500,000 лв.

  • Последни публикации