Добавете имот
Вашият резултат

Ивайло Киров

за Нас | veliosbg@gmail.com

За мен

Нашата мисия е да Ви предложим най-доброто обслужване при покупка, продажба, отдаване под наем или наемане на имот в гр. София и околностите.

Ние сме фирма извършваща консултации и посредничество в областа на недвижимите имоти . Присъстваме на пазара активно от 1995 год.

Наред с това предлагаме високо професионално и модерно обслужване, на българските и чуждестранни клиенти.

Агенцията ни разполага с богата собствена база данни и предоставяме ежедневно актуализирана информация за продажби и отдаване на имоти в София и атрактивни райони на България.

В сайта на агенция за недвижими имоти, можете да намерите информация и оферти за покупки и продажби на апартаменти, къщи, офиси и заведения, вили и селски имоти, урегулирани парцели, земеделски имоти в цяла България.

При нас можете да получите пълния пакет услуги в областта на недвижимите имоти – от маркетинг на пазара до финализиране на сделка с избран от вас обект. Агенцията предлага компетентна юридическа информация при покупко – продажба или наемане на апартаменти, къщи, офиси и заведения. Управление на притежаван от вас имот, оценки, застраховки, съдействие при кредитиране.

Ние ще ви консултираме професионално при инвестиране в имот, с цел реализиране на максимален доход.

Професионализъм, коректност, дискретност и 100% финализиране на поетите задължения!

Пишете ми

Сравни имоти

Моите обяви

700,000 лв.

Продава МЕЗОНЕТ, град София,кв. Иван Вазов

Иван Вазов, София, Bulgaria, ,
Категория : в
Стаи: 4Бани: 2 Квадратура: 200 м2 Номер на обявата: 19350
Потребител: :Ивайло Киров